Vinn din vagn

Vi har en unik tävling med ett otroligt pris där du som beställer en ny Polar 2021 är med i utlottningen Vinn din vagn, som ger dig chansen att vinna din nya husvagn från Polar. Gå inte miste om chansen att bli den lyckliga vinnaren av en ny husvagn. Klicka in på din återförsäljare och anmäl dig redan nu.

Förutom den unika chansen att vinna din nya vagn kommer du kunna ta del av fantastiska erbjudanden, se alla spännande nyheter i den nya modellen Polar 2021 och träffa din återförsäljare och andra trevliga husvagnsägare. Ett event du inte vill missa!

Hur du deltar i tävlingen

1.
Beställ en ny Polar 2021 innan den 11:e oktober 2020 och du erhåller en guldlott.
2.
Din återförsäljare signerar guldlotten och du deltar nu i den fantastiska utlottningen och har chansen att vinna din vagn.
3.
Dragningen sker LIVE den 23:e oktober och publiceras på Polarvagnens Facebooksida och här på hemsidan direkt efter dragning.
boka din plats
Hitta din närmaste återförsäljare Gå vidare
Info om VIP-eventet

Välkommen på ett exklusivt event i augusti/september fyllt av gemenskap, spännande nyheter och massor av fantastiska erbjudanden, utlottningar och tävlingar.

Läs mer
Made in Norrland

Det är med stolthet vi bygger våra husvagnar sedan 1964. Varje Polarvagn är byggd av människor, till största delen för hand. Vår fabrik ligger i norrländska Dorotea och rymmer över 50 års erfarenhet.

I augusti 2020 lanserar vi den nya modellen Polar 2021 och för att visa upp den har vi nu skapat flera event i hela Sverige där du kan ta del av alla spännande nyheter.

Besök polarvagnen.se
Copyright © 2023 Polar Husvagnar