Sekretesspolicy

Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina person/kunduppgifter. Uppgifterna används enbart i syfte att förenkla för dig som husvagnsintresserad och är hämtade ur våra kundregister. Uppgifterna kommer EJ att användas till annat eller av andra än oss. De personuppgifter som du skickar till oss omfattar enbart kontaktinformation som du själv angett.

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

Vid korrespondens om frågor och övrig information
Vid utskick om erbjudanden i form av nyhetsbrev, då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick
Vid utannonsering av vinnare i tävlingar som vi arrangerar
Vid eventuella enkätutskick för att förbättra våra tjänster och erbjudanden.

Vi (SoliferPolar) sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

boka din plats
Hitta din närmaste återförsäljare Gå vidare
Info om VIP-eventet

Välkommen på ett exklusivt event i augusti/september fyllt av gemenskap, spännande nyheter och massor av fantastiska erbjudanden, utlottningar och tävlingar.

Läs mer
Made in Norrland

Det är med stolthet vi bygger våra husvagnar sedan 1964. Varje Polarvagn är byggd av människor, till största delen för hand. Vår fabrik ligger i norrländska Dorotea och rymmer över 50 års erfarenhet.

I augusti 2020 lanserar vi den nya modellen Polar 2021 och för att visa upp den har vi nu skapat flera event i hela Sverige där du kan ta del av alla spännande nyheter.

Besök polarvagnen.se
Copyright © 2020 Polar Husvagnar